Willa’s deli & design 1v-synttärit – Maistiaisia ja pannu kuumana koko viikon (16.-21.7.2018)

Vuosi on takana ja millä vauhdilla, huh!

Sinä aikana on naurettu ja hikoiltu, oltu jauhopölyssä yltäpäältä, maisteltu ja kehitelty sekä etsitty kuumeisesti kristallipalloa……eli paljon on tehty ja tapahtunut….

– Omat Willa’s Deli Mix-valmisseoksemme tulivat markkinoille syksyllä 2017 ja vastaanotto niille on ollut ihanan ylistävää, sekä ulkonäön että tuotteiden maun suhteen! Ja mikä parasta, kierrätettävyys eli pullon uusiokäyttö esim. vesikarahvina on hoksattu!
Jälleenmyyjiäkin tuotteille on jo saatu.

– Muumi-lisenssituotteet saatiin kaupan hyllyille maaliskuun 2018 viimeinen päivä 🙂 Pirteät ja värikkäät Muumi Deli Mixit piristävät sekä myymälän ilmettä että saavat kaikki ohikulkijat pysähtymään ja ihastelemaan sekä hämmästelemään pulloja 🙂 Muumi-maitosuklaakonvehdit sekä -rasia ovat helppo Suomi-vieminen turisteille.
Muumituotteita löytyy jo MoominShopeista, Muumimaailmasta, Kankurin Tuvasta, Keloveestä sekä CM Ruoholahdesta. Syksyllä jälleenmyyntipaikkoja tulee lisää….
Jouluksi tulossa Muumi-glögit perinteisillä mauilla.

– Jouluna aloitimme ensimmäisten herkkuliikelahjojemme myynnin. Vastaanotto oli hyvää ja kannustavaa.
Tuotevalikoimaa on sittemmin laajennettu ja valmiita tuotepaketteja on tehty helpottamaan ostamista. Tärkeimmät kriteerimme tuotteita valittaessa on tuotteen maku ja pakkauksen ulkonäkö. Tuotteen täytyy sekä maistua että näyttää hyvältä! Pyrimme myöskin valitsemaan tuotteet niin, ettei niitä muualta löydy, jotta asiakkaasi saa jotain erityistä.
Omat Willa’s Deli Mix-valmisseoksemme olivat jo viime jouluna haluttu liikelahja. Tänä vuonna valikoimaan on tullut muutama tuote/maku lisää sekä vaihtoehtona yritykselle ”oma Deli Mix omalla reseptillä” Tästä työn alla jo kahdelle yritykselle oma pullo 🙂

– Keväällä uudistimme verkkosivumme. Vihdoinkin saimme ammattilaisen korjaamaan harjoitteluni :-DD Olemme tyytyväisiä ja toivottavasti sinä olet myös 😉 Otamme todella mielellämme palautetta vastaan!

Summa summarum – IHANA VUOSI TAKANA, OLEMME KIITOLLISIA JA TYYTYVÄISIÄ! KIITOS TEILLE IHANAT ASIAKKAAMME! JA TYÖMME JATKUU…..

ENSI VIIKOLLA VIETETÄÄN SYNTTÄREITÄ KOKO VIIKON AJAN (16.-21.7.2018)!
TERVETULOA KAHVILLE JA MAISTIAISILLE! Joka päivä jotain maistiaisia sekä pannu kuumana.

NÄHDÄÄNHÄN!!

Pia & Leena

Vastaa