Suunnitellaan koti Sinulle

Voit tilata yksittäisen tai kokonaisvaltaisen suunnitelman, yhteen taiuseampaan tilaan. Kohteena voi olla myös loma-asunto tai ulkotila: parveke, terassi, grillikatos tai pergola. Hinnoittelu riippuu kokonaisuudesta ja on tarjouskohtaista.

Pohjasuunnitelma Suunnitelma koko tilan pohjasta teknistä piirtämistä varten.

Tilasuunnitelma
Olemassa olevien tilojen toiminnallisuuden parantaminen sekä tilamuutokset. Sisältää pohjakuvan sekä selostuksen muutoksista.

Pintamateriaali- ja värisuunnitelma Seinien, kattojen ja lattioiden materiaaliselostukset sekä värimallit.

Kiintokalustesuunnitelma Keittiökalusteiden, kaappien sekä kylpyhuonekalusteiden sijoittelu pohjakuvaan sekä projektiokuvat. Kalusteluettelo, hankintapaikat ja hinnat.

Irtokalustesuunnitelma Olemassa olevien tai uusien kalusteiden sijoittelu pohjakuvaan. Kalusteluettelo, hankintapaikat ja hinnat.

Tekstiilisuunnitelma Verhot, matot, huonekalujen verhoilumateriaalit, tyynyt sekä muut sisustustekstiilit. Väri- ja materiaalimallit, hankintapaikat ja hinnat.

Valaisinsuunnitelma Olemassa olevien tai uusien valaisinten sijoittelu pohjakuviin. Valaisinluettelo, hankintapaikat ja hinnat.

Suunnitelmat mahdollista saada myös vain malliesimerkeillä ja silloin itse haet ”oikeat” tuotteet. Tällöin hinta edullisempi.

Pia Hillgrén,
p. 044 9727 408
s-posti pia.hillgren@willas.fi

Ota yhteyttä