Maistuvan muistuvat yritys- ja liikelahjat Willa’sista – Liikelahja, josta jää hyvä maku

Hyvä liikelahja kertoo sekä antajastaan että saajastaan. Laadukas ja mietitty lahja on yrityksesi käyntikortti, joka tuottaa saajalle iloa ja muistuttaa antajastaan. Willa’s deli & designista saat herkulliset syötävät yritys- ja liikelahjat sekä laadukkaat käyttöesineet yrityksesi tarpeisiin.

Liikelahjavalikoimissamme on mm. käsintehtyjä konvehteja ja laadukkaita erikoissuklaita, muotoon leivottuja maukkaita luomunäkkäreitä sekä hauskoja Deli Mix-leivonnaissekoitteita kauniissa uusiokäyttöisissä lasipulloissa.

Kauttamme saat myös hienostuneet Monsieur Christian Lacroix -oliiviöljyt ja balsamicot taidepulloissa sekä monesti palkitun kreikkalaisen Liá Premium Extra Virgin oliiviöljyn kauniissa designpullossa. Käsityönä tehdyt pastat värikkäissä karnevaalipakkauksissa ovat hymyn tuojia.

Lisäksi tarjolla on omat Muumi-lisenssituotteet  sekä oma Willa’s Design -mallistomme, josta löydät laadukkaat ja tyylikkäät keittiötekstiilit ja käyttöesineet.

Valintaasi helpottamaan olemme koonneet tuotteistamme edustavia ja laadukkaita tuotepaketteja. Mutta kaikki tuotteemme ovat räätälöitävissä ja yksilöitävissä yrityksesi tarpeisiin. Kerro meille tarpeesi, me suunnittelemme sinulle tuotepaketin. Tai sitten suunnitellaan yrityksellesi vaikka oma Deli Mix.
Ota yhteyttä, niin katsotaan miten voimme auttaa sinua huomioimaan asiakkaasi parhaiten!

EI MINIMIRAJAA!

Tuotepakettien tuotekuvauksesta löydät määräalennuskoodit. Samat alennukset koskevat yksittäisiä liikelahjatuotteita.

Rahtivapausraja 500€.

Pia Hillgrén,
p. 044 9727 408
s-posti pia.hillgren@willas.fi

Ota yhteyttä Ostoksille

TILAA UUTISKIRJE JA SAAT PIENEN KIITOSLAHJAN