Herkulliselta maistuvat liike-ja henkilöstölahjat Willa’sista – Lahja, josta jää hyvä maku!

Hyvä liike- ja henkilöstölahja kertoo sekä antajastaan että saajastaan.

Liikelahja asiakkaille, sidosryhmille tai yhteistyökumppaneille kertoo, miten merkittävää yhteistyönne on sinulle. Laadukas ja mietitty lahja on yrityksesi käyntikortti. Se on yrityksellesi erinomainen tapa erottua positiivisesti – muistaa ja huomioida mieleenjäävästi – jouluna, kesällä sekä merkkipäivinä sekä esimerkiksi, kun kauppa on solmittu, sopimus allekirjoitettu, ajankohtainen projekti on päättymässä tai muutoin yhteinen tavoite on saavutettu.

Henkilöstölahjalla  kerrotaan henkilöstölle sen tärkeydestä yritykselle. Henkilöstölahjalla palkitaan ja kannustetaan, muistetaan merkkipäivää, juhlitaan saavutuksia sekä luodaan me-henkeä.

Vartavasten saajaa ajatellen mietitty liike- tai henkilöstölahja tuottaa saajalle iloa ja muistuttaa antajastaan.

Willa’s deli & designista saat herkulliset syötävät henkilöstö- ja liikelahjat, jotka eivät jää kaapin perukoille pölyttymään.
Arvostamme herkuissamme ekologisuutta, käsityötä, erilaisuutta sekä ehdottomasti myös kaunista ulkomuotoa. Lahjan on aina oltava herkullisuuden lisäksi myös kaunis!

Herkkujen lisäksi tarjolla on oma Willa’s Design -mallistomme, josta löydät laadukkaat ja tyylikkäät TurunMurre- sekä TurunLinna-keittiötekstiilit ja käyttöesineet.

Valintaasi ja työtäsi helpottamaan olemme koonneet tuotteistamme edustavia ja laadukkaita tuotepaketteja. Mutta kaikki tuotteemme ovat räätälöitävissä ja yksilöitävissä yrityksesi tarpeisiin. Kerro meille tarpeesi, me suunnittelemme sinulle tuotepaketin.
Tai sitten suunnitellaan yrityksellesi vaikka oma Deli Mix omalla maulla ja ulkonäöllä..

Kaikki tuotteet myös merkattavissa yrityksesi logolla.

Ota yhteyttä, niin katsotaan miten voimme helpottaa sinun työtäsi ja auttaa sinua huomioimaan asiakkaasi ja henkilökuntasi parhaiten!

 

EI MINIMIRAJAA!

Tuotepakettien tuotekuvauksesta löydät määräalennuskoodit. Samat alennukset koskevat yksittäisiä liikelahjatuotteita.

 

Pia Hillgrén,
p. 044 9727 408
s-posti pia.hillgren@willas.fi

Ota yhteyttä Ostoksille

TILAA UUTISKIRJE JA SAAT PIENEN KIITOSLAHJAN